Längtan tillbaka

Trött…och med en längtan tillbaka till Österlen. Till den varma sanden, lugnet och vågskvalpet. Hittade ett par foton som jag inte visat. Snäckskal. Ja, ni får ursäkta mina inzoomade tår. Kickbike i den mjuka sanden var ingen bra idé, inte skor heller för då kan man ju inte känna den sköna sanden mellan tårna.

Nu sitter jag här hemma mätt och belåten, och kliar i min hårbotten som en galning. Har varit hos frisören och färgat idag. Får en himla klåda efteråt, jag kanske borde tvätta ur håret innan jag lägger mig. Ny frisör igen, då min vanliga superduktiga frisör slutat. Men den nya tjejen var bra hon med och nu går jag mot lite mörkare hår igen. Saknar det lite. Vi tar det steg för steg och man kan säga att det liknar lite ”ombre” som verkar vara populärt nu, eftersom hon bara lade i mörkbrunt i botten en bit, och lät det andra beigeblonda vara kvar i längderna. Känns bra.

Sådärja, nu har jag längtat och saknat lite så istället blickar jag framåt och säger hej fredags kväll! Hoppas ni alla har det gott!

10 thoughts on “Längtan tillbaka

 1. Hej, jag hörde att du har / har haft en canon eos 1100d! Jag har precis köpt en & jag undrar om du vet hur man fokuserar när man filmar med den? Hade vart SÅ HIMLA snällt om du kunde svara i min blogg! Tack i förhand ♥

  1. Hej, jag minns att man fick fokuser manuellt genom att vrida på objektivet, det finns således ingen autofokus på. Via den här länken:
   http://majamyra.se/?p=8499 kan du läsa lite om vad jag tyckte om den. Men allt är en smaksak från person till person, vad man kräver utav en kamera och objektiv. Lycka till!

 2. Nu ska jag spä på din längtan än mer genom att säga att jag ÄNTLIGEN har kommit till Ales stenar den här helgen! :-D Från stenarna gav vi oss faktiskt ner för branten till havet och stenstranden nedan – trodde jag skulle ramla (och rulla ner…) några gånger, men på något vis klarade jag att behålla fotfästet. Men hua så brant det var!! Ganska coolt sen att stå där ner och titta upp på dem som stod på kanten och kollade ner!! ;-)

  Var lite försiktig med hårfärgen så du inte utvecklar en rejäl allergi!! Hellre gråhårig än flintskallig… <:-)

  1. Vi gick också ner där, otroligt brant! Och så gick vi runt till rökeriet. Ja, jag vet inte hur jag ska göra med håret nu…vågar jag färga igen?

Comments are closed.