Trädgårdsfix

Gokväll på er! Hoppas ni har haft en lika fin helg som vi. Vädret har ju varit toppen. Lika bra att fixa i trädgården inför hösten. Jag har grävt och grävt, rensat massor och kastat perenner som jag inte längre har någon kontroll på. En speciellt som sprider sig alldeles för mycket, och istället fick rhododendron flytta till framsidan. Jag tror den kommer trivas bättre där, med lite mer skugga.

Resten av familjen har målat staket på framsidan. Vitt vitt men det lyser upp jättefint. När dem målade så passade jag på att rensa bort ogräs som vuxit upp ur singeln där vi parkerar cyklar. Tusse kikar fram och är nyfiken när hela familjen är ute och jobbar. Men på bild är allt ogräs kvar än som ni säkert ser. Men nu är det borta! Nu ska det dit salt,…jag tror jag sagt det många gånger förut, men nu SKA det dit salt!

Känner mig mör i kroppen nu och ska sjunka ner i soffan och se en film. Men först, växla några ord med kidsen innan de somnar.

 

Dalia

Tusse nyfiken

TuSsE

2 thoughts on “Trädgårdsfix

Comments are closed.