God morgon

I helgen som var hittade jag hallon i trädgården. Jag trodde inte hallonbusken skulle ge några bär i år eftersom jag klippte ner den ordentligt förra sommaren för att bli av med masken. Men en liten kvist hade ett par fina maskfria hallon. Har funderat på att ta bort den helt för den sprider sig så hemskt, men Emma ville inte det så vi kanske väntar till nästa år då.

Hemmagjord müsli med hallon och turkisk youghurt är inte dumt!

2 thoughts on “God morgon

  1. Vad GOTT det ser ut!! Maken äter sådan yoghurt och müsli varje morgon, men inte jag… Fast det är müsli jag inte gillar – yoghurt med sylt (och säkert med färska bär också!) är inte helt fel. :-)

    Halmbalen på fotot i dagens blogginlägg ÄR ett Österlen-foto! ;-) Men i övrigt släpar jag efter med redigeringen av de foton som togs i helgen. Phu… Men nån gång ska det väl komma upp iallafall några stycken på bloggen…

    Ha en fin dag! :-)

Comments are closed.