Det stora blå med sommarlyx

Här om dagen fick jag sms att nästa Glossy Box är på väg. Trodde att jag skulle få den idag, men den har inte kommit än. Så då passar jag på att recensera den senaste sommarboxen Le Grand Bleu.

 1. Goldwell hårkur ger ditt hår nytt liv på 60 s. Passar bra till färgat hår så det var ju perfekt för mig, men även med fördel till alla hårtyper. Den verkar också vara riktigt bra, och ska vara skonsam. Inte mycket kvar av den nu.
  Innehåll: MMMMM
  Design: MM
 2. Kevin Murphy torrschampo. Torrschampo är inte helt fel men just denna fungerade inte så bra på mig i alla fall. Har provat en annan tidigare som fungerade mycket bättre och gav den där nytvättade känslan i håret, men istället doftade den inte så gott. Så jag väntar på en som passar mig.
  Innehåll: MM
  Design: M
 3. Beautybird fotgel är svalkande för varma, trötta och svullna sommarfötter. Helt ok. Luktar precis som tigerbalsam och innehåller eucalyptusolja och menthol. Söt design med ljusblå färg och svalor på.
  Innehåll: MMM
  Design: MMMM
 4. Nails Inc nagellack i sommarfärgen korall. Love it!
  Innehåll: MMMMM
  Design: MM
 5. Anatomicals duschgele med en söt och blommig doft. Fri från parabener och sulfater. Luktar yummie! Dottern och jag använder den gärna. Söt ungdomlig provförpackning, perfekt size för dottern att ta med till idrotten. Originalet är dubbelt så stor (300 ml).
  Innehåll: MMMMM
  Design: MMM

Har ni provat någon av dessa produkter? Berätta gärna!