Klematis i full blom

Sent sent, och jag får inte ur mig så mycket ikväll känner jag. Varit hos pappa och fikat och hämtat vår bil som han har tvättat, polerat och fixat ett och annat på, i brist på annat att göra under sina pensionsdagar. Ojoj, så där ren har den nog inte varit sedan vi köpte den tidigt i våras.

Imorgon blir en lång dag för mig på jobbet. Men jag ska få vara med om något roligt och intressant och min flex är på minus igen så det är lika bra. Om jag orkar så kikar jag in i bloggen lite senare imorgon kväll.

Lägger ut klematisen som är i full blom, men inte så länge till antar jag. Det sägs att kalla vindar kommer. Ser ni att färgen är olika på blommorna, jag undrar om det är solen som blekt dem eftersom de som nyligen slagit ut är mörkare lila än de andra.

2 thoughts on “Klematis i full blom

  1. Vad fin! :-) Men Nelly Moser (har jag för mej att den heter) har i stort sett dött. Tror vårvintern knäckte den. Nån grön ranka finns det på den, men den fick inte någon blomma – och resten är bara torrt ris. :-( Får se om den piggar på sej tills nästa sommar, eller om det kanske får bli att ta bort den då.

Comments are closed.