Borrbystrands camping

Efter tre nätter i Falsterbo packade vi ihop tältet och åkte vidare till Borrby som ligger mellan Ystad och Simrishamn. Där checkade vi in på Borrbystrands camping. En fin liten camping i nära anslutning till stranden! En milslång precis lika fin strand som i Falsterbo. Det fanns kiosk och vollebollnät, tennisbada och en 25 m bassäng. Denna camping kommer vi garanterat att åka tillbaka till. Och vi hade tur för det fanns tre platser kvar. Så man ska nog boka i förväg vilket gick bra enligt dem.

Eftersom det ligger i hjärtat av Österlen så är det nära till många fina ställen, till exempel Ales stenar och Kåseberga hamn som jag ska visa i nästa inlägg.

Den dagen vi kom fram var det höga vågor och barnen badade länge, snorklade och ja som ni ser hoppade i vågorna. Till och med jag badade då och flög som en vante, och det gäller att hålla i bikinin märkte jag.

Har ni inte varit här så är detta ett finfint tips!

One thought on “Borrbystrands camping

Comments are closed.