Tusses födelsedagsfirande

Vi firade ju Tusse innan vi åkte iväg på camping senast. Se vad han njuter av anka och lamm! Ett år fyllda minsann. Vi undrar om han kommer bli större, han har då fått mycket utav en typ av raskatt i pälsen. Det kan man ju se på hans burriga man, tovorna han får i armhålor och svansen inte minst. Finns det mycket procent av någon typ av raskatt i honom kanske han blir större! De slutar nämligen inte att växa förrän efter 5 års ålder har jag läst. Men det är ju raskatter det.

Vi tror pappan till Tusse hade antingen skogkatt, main coon eller sibiriskt blod i sig. Hur som helst en huskatt/bondkatt/blandraskatt blir det ju. Kalla det vad ni vill. Men han är ju ändå bara Tusse Trasselsudd. Vårt charmtroll och Sotis finne i röven…hehe

One thought on “Tusses födelsedagsfirande

Comments are closed.