Sjyssta Converse

Hur skönt är det inte när det bara klaffar så där, särskilt när man vågar beställa skor på nätet. För ett tag sedan berättade jag om mina Shape-Ups som jag är grymt nöjd med. Passade mig perfekt.

Så även med Emmas skor, ett par Converse. Passade bra på henne, riktigt snygga och hon är superglad för dem. Använder dem ofta nu. Men hon har fått ett litet pekfinger om att absolut inte ha dem på sig när hon leker på gräsmattan. Eftersom skorna är vita så vore det ju riktigt tråkigt om de blev gröna. Än så länge har det gått bra med den biten. Men de blir väl gråa snart i alla fall.

Själv har jag inga Converse men vill gärna ha ett par. William har länge velat ha Converse, och sedan när han provade ett par ute i butik så ångrade han sig. Det kändes inte rätt helt enkelt. Så innan jag beställer skor igen borde jag kanske prova ett par först. Men det finns ju olika varianter av Converse. Textil, läder, two fold, höga eller låga mfl. Gäller bara att bestämma sig då, inte mer än att skicka tillbaka och det har ju gått väldigt smidigt förut.

Men det som är kul med att beställa på nätet är ju att det finns mängder att välja på utav ett specifikt märke!

 

Detta inlägg är i samarbete med Spartoo

One thought on “Sjyssta Converse

Comments are closed.