Mitt uppe i semestertider

Vi är många som har semester nu, inte sant! Hur har ni det? Jag har inte suttit mycket vid datorn, nästan inget alls på ett par dagar så jag hänger inte med i vad ni alla har för er. Hoppas ni har det gott!

Det har varit och kommer väl fortsätta vara toppenväder! Syrran har varit på besök och vi har solat, badat och umgåtts. Mannen har gått på semester från och med igår och vi har varit iväg till stranden med picknickkorgen och allt. Jag har hälsat på en före detta kollega, riktigt kul att prata ikapp lite. Vi har blivit bjuda på koreansk mat och vi njuter av härliga långa lediga soliga dagar!

Och idag är det mulet så då passar jag på att bekanta mig med min nya dator! Yepp, så är det. Det gick inte längre, jag kom ingenstans med den gamla knähunden jag köpte begagnad för massa år sedan.

Sommarlovsdagar

One thought on “Mitt uppe i semestertider

Comments are closed.