Härliga sommarvärme

Visst har vi det varmt och skönt nu!? Igår på nationaldagen blev det en hel del sol och poolbad. Jag har i och för sig inte doppat mig än, vill ju gärna ha 25+ om jag ska bada. Men om jag stålsätter mig och har toksolat ett bra tag så kan ett dopp i 20+ kanske fungera också. Risken är ju att det blir kortslutning och ögonen går i kors…

I år har det blivit mer sommarblommor i krukor hos oss märker jag, och jag är inte mättad än. Jag vill ha meeer! Meer blommor! Perfekt att man kan ta in blommor i vas också. Syrenen som blommar än och tulpaner har jag kunnat sätta i vas. Skulle vilja ha fler hortensia, och så behöver jag mer jord, rätt jord. Hortensian har blivit blå, vilket är lika med sur jord tror jag.

Som ni ser så är Sotis väldigt nyfiken på poolen, men så fort de går dit och jag inte har kameran i händerna så skvätter vi lite vatten mot dem så att de inte ska bli alltför intresserade. Inte för att katter gillar vatten så där jättemycket kanske, men Tusse har varit där och även druckit av klorvattnet…hur bra?

Okej, en kallsup har väl ingen dött av. Hur som, det är fredags kväll! Vi har grillat, barn har badat i poolen, barn har målat lekstugan och jag kommer snart krama kudden. Imorgon blir det lördsagsjobb.

Hoppas ni får en trevlig kväll, och tack för rara kommentarer. Ha det gott!
Psst! Glöm inte att ni kan följa mig på Instagram!

 

 

3 thoughts on “Härliga sommarvärme

  1. nej inget dopp riktigt än:) Köpte dock baddräkt igår*skrattar* Härliga sommarbilder. kram Nilla
    ps ditt förra inlägg var helt underbara bilder i. jag gillar streetfoto jag:)

    1. Tack Nilla, ja streetfoto är häftigt tycker jag. Önskar jag vågade mer bara.

Comments are closed.