Vass i sin enkelhet

Vass och kaveldun. Enkelt och fotovänligt.
Idag var ingen rolig dag. Fick pyspunka på ”den andra bilen”, taxen. En gammal Volvo 850. Upptäckte det inte förrän i morse när jag klev ur bilen utanför jobbet.

Efter jobbet var däcket lika platt som när jag lämnade det. Tänkte att jag kanske hade sett fel eller så…yeah right! Såg en man sitta i sin bil och prata i sin telefon,..jag gick fram och frågade snällt om han kunde hjälpa mig byta däck. Men han hade en tid på bilbesiktningen att passa, annars hade han hjälpt mig sa han. Attans också.

Så jag fick lugnt vänta tills mannen, min egen man alltså, kom och räddade mig med en skumburk som han sprutade in i däcket. Sen körde vi till macken och fyllde däcken med lite luft. Vi får väl se hur det ser ut imorgon bitti. Vi har ju bara den gamla taxen just nu, eftersom den andra Volvon är på bilverkstaden av någon anledning. Och det är en annan historia som jag inte orkar dra nu. Over and out!

 

Vass i sin enkelhet

4 thoughts on “Vass i sin enkelhet

 1. Jag har aldrig fått punka, och brukar tänka ibland att sannolikheten för att jag snart får det måste öka med tiden… <:-) Får verkligen hoppas att det isåfall händer på ett ställe där man kan få hjälp av nån annan, för själv tror jag inte att jag klarar av att dra loss hjulmuttrarna.

  Hoppas det där spray-"vad det nu heter", funkade så att däcket håller tätt nu. :-)

  Svar: Jag har inte en aning om vad jag ska söka för kurs till hösten. Har knappt haft tid att kolla bland utbudet (finns ju tusentals!!), men måste ta och göra det SNART!!!

  Trevlig fredag och helg på dej!! :-)

 2. Vilken vacker bild!!

  Det där med att byta däck kan jag inte. Fasar för den dagen jag åker på punka:-)

  Laxtrårtan såg mums ut. Måste testas vid tillfälle!

  Hoppas allt är bra för övrigt!

  Kram Cecce

Comments are closed.