Nytt i hemmet

Goddagens! Hoppas ni har en finfin lördag. Vi sov länge idag. William hade kompisar över och de har LAN:at ihop. Vi andra såg Lets Dance vilket är rätt trevligt och kul att titta på. Jag gillar ju Montazami, hon är helskön och rolig. Hoppas det går bra för henne, det är ju så kul att se hur de utvecklas i dansen.

Jag tänkte visa er lite från vårt hem. Vi har bytt tyget på soffan EKTORP från IKEA till ett riktigt fint grått tyg ”svanby grå”. Passade fint ihop med kuddarna från H&M Home. I köket bytte vi ut de gamla stolarna vi fick av en vän en gång i tiden. Det blev Ikeastolar MARTIN i plast, och med en liten stoldyna på blev det mjukt att sitta också.

Lägg märke i soffan, den lilla kattfilten som William sytt i slöjden åt katterna. Så fin i härligt teddtyliknande material, och jag ju säga att katterna gillar den jättemycket.

Det syns inte så bra men på hyllan bakom soffan har vi lite diverse detaljer som tavla, ljus och de fina träfaten vi köpte i Thailand. Det är kul att blanda in något personligt i inredningen också.

 

Fortsatt trevlig lördag vänner!

One thought on “Nytt i hemmet

  1. Grått, vitt och svart är väldigt behagliga färger i heminredning, tycker jag. Fint! :-) Synd att det inte var på modet under 80/90-talet när vi inhandlade det mesta av vårt bohag… <:-) Vår soffa tex är av mörkblått skinn – en färg jag inte ens skulle drömma om att köpa idag. Som väl är så börjar den bli rätt sliten, så en ny ska väl inhandlas åtminstone inom femårs-planen… :-D

Comments are closed.