God morgon soliga söndag

Idag blev det upp tidigt för att åka iväg på innebandymatch. Går ut i köket för att göra frukost och där på mattan ligger en uppäten nedsmält uppspydd fågel…(?) eller vad det nu var för djur en gång i tiden. Tusse är den som är inhomhus för tillfället så det kan ju bara vara han. Nu börjas det…

Nu är han ute igen och smyger runt och bekantar sig med området. Nybörjare som han är så gör han tydligen inte sina behov utomhus än. Han kan komma in utifrån och direkt gå till lådan. Jaja, …han vänjer sig väl och får nya rutiner snart kan man hoppas. Han får gärna kräkas utomhus nästa gång.

Snön ligger hård på marken än här, täcker gräsmattan, täcker mina rabatter med hård skare. Fläckvis kan man skymta jordskorpan men snart kanske, snart får man väl se de första vårlökarna.