Tusse i fokus

Och så blev det söndags kväll. I fredags var jag på vinprovning vilket var trevligt och intressant. Hade tänkt avboka då jag inte är på topp än, men tänkte att det kan väl vara bra att få komma ut lite för en gångs skull. På lördagen har jag jobbat och tog en fika med min pappa. För resten av oss var det innebandymatch som gällde. Efter det var vi hemma och tog det lugnt hela familjen.

Tidigare idag åkte vi iväg med barnen till aktivitetshuset där de fick klättra och cykla. Vi har ätit ört- och limepasta med fläskfilé. Gudomligt gott. Nu när barnen kommit i säng blir det en film innan lampan släcks.

Visar er lite foton jag tagit på Tusse i närbild. Bytte objektiv till 18-55 mm som följde med kameran och med den kan man få till fina närbilder. Tusse är mycket piggare nu och det har snart gått två veckor efter hans operation. Om två veckor till är han redo att få komma ut för första gången.

 

tussetass

Foton tagna med Canon EOS 650d
18-55mm

2 thoughts on “Tusse i fokus

  1. Men usch då…hoppas innerligt att det inte är något allvarligt som felas dig….Håller tummarna för att allt löser sig till det bästa!!

    Stor kram!!

Comments are closed.