Mello i Friends Arena

Hej hej här är jag. Tänkte visa ett par foton från Melodifestivalens genrep som vi var på i början på mars. Första gången vi var till Friends Arena och det är ju en stor fin arena, mäktigt absolut. Men från där vi satt så var människorna på scenen så små och vi fick titta en hel del på skärmarna. På fotona har jag ju zoomat in så mycket det gick.

Men det var ett himla krångel att ta sig dit, det kanske blir bättre när de äntligen får dit lite parkeringar. Artisterna i år var väl rätt bra, går att lyssna på liksom. Emmas favoriter var ju Anton Ewald, Yohio och Robin.

Efteråt fick vi med oss en hel del gott gott från sponsorerna. Choklad, tacochips och karameller m.m. Jag frös som en gris på vägen hem, men jag var ju inte helt på topp heller. Inte mig själv om man säger så, och därför blev det lite dåligt med fotandet också.

Fyrverkerier

mello-seanbanan

Sean Banan