Något som inte stämmer

För att uttrycka mig kort så har jag inte mått så bra sista veckan. Bland annat en incident på jobbet för exakt en vecka sedan fick mig att stanna upp och tänka efter lite extra. Så den här veckan har jag stannat hemma från jobbet och försökt få tid till att känna efter hur jag mår egentligen. Jag har och har haft en del symtom som jag måste gå till botten med. Det känns i hela kroppen att det är något som inte stämmer.

Vill inte skriva för mycket, inte förrän jag tagit reda på mer. Hur som helst så blir det nog så att jag får ringa vårdcentralen imorgon för att ta lite prover.

En till som inte har mått så bra tidigare i veckan är lille Tusse. Mer om det i nästa inlägg.

 

One thought on “Något som inte stämmer

 1. Hej på dej!

  Vad tråkigt att höra att du inte mår bra. :-( Hoppas du har varit iväg till vårdcentralen, så du inte bara går runt och känner dej ”allmänt dålig” utan att veta varför…?

  Förmodar att katten är helt piggelin igen nu efter ingreppen som veterinären gjorde på honom!? :-)

  Och våren… Ja, den har då sannerligen ingen brådska med att komma det här året. Makalöst så kallt det ska vara ännu – och inom de näramste dagarna ska det tydligen komma massor av snö igen. Stö-ö-ö-ön…

  Du får ha det så bra du bara kan, och jag hoppas verkligen att du snart känner dej bättre igen!! :-)

  Kram-kram!!!

Comments are closed.