Ute i kylan

Under helgen som var tog jag två promenader. En av dem gick jag ihop med kidsen och kameran. Kul att få med sig båda ut för en gång skull, och vi gick ner till sjön. Det blåste rätt kyligt och kom hem med knallröda kinder. Hemma fyllde jag på mer mat till fåglarna eftersom snön tydligen kommit för att stanna lite till. Februari…åh, vad skönt det skulle vara med lite plusgrader snart!

Den andra promenaden tog jag mest för att avreagera mig lite, få lite andrum efter att ha blivit galen på den så kallade ”syskonkärleken”…ni vet? Under den promenaden fick jag ju syn på de där stora djuravtrycken i snön som jag lade ut på Instagram. Ingen aning vad dessa kom ifrån för djur men jag kollade ryggen ett par gånger kan jag säga.

 

Feel the cold

Foton tagna med Canon EOS 650d
EF85mm f/1.8 USM

2 thoughts on “Ute i kylan

Comments are closed.