Ett skratt förlänger livet

image

image

Ikväll åkte wokpannan fram. Jag gjorde biff med bambuskott för första gången. Ett rätt enkelt recept, men det ska då alltid strula!

Det går bra till en början, tills det börjar bränna fast i botten. Så jag byter panna samtidigt som jag vispar ihop resten av ingredienserna i två skålar. Det bränns snabbt fast i andra pannan också, och sen visar det sig att jag blandat i något som ska i sist. ☆

Då får jag tokfnatt big time, asgarv och tårarna sprutar. Ska ta lite hushållspapper för att torka bort sminkblandade tårar, och får se hur Tusse har slitit ihjäl sig för att punktera pappersrullen. Då brister det kan jag säga, garvar så jag får magkramp!

Till slut så ser det som ligger i pannan faktiskt gott ut. Så vi blev mätta… även fast det smakade för mycket soja.

Vet inte hur bilderna kommer visa sig nu. Bloggar via androiden.

2 thoughts on “Ett skratt förlänger livet

  1. Det verkade fungera bra att blogga via mobilen. jag tycker det är svårt. skratta är så viktigt! Ha en fin kväll! Kram Nilla

Comments are closed.