Tired parents and…

”Tired parents and happy kids lives here”…jo nog gör vi skäl för namnet jag valt att använda på bloggen. Men inte alltid heller, för ibland är det ett himla liv här hemma och jag är faktiskt inte alltid trött.

Men nu är klockan 21.30 och jag känner mig rätt trött faktiskt. Orkar jag ta fram presentpapper och slå in Emmas presenter nu?…jag borde kanske göra det innan hon på något mystiskt sätt skulle råka snubbla över presenterna inne i min garderob. Och nu avslöjade jag var de ligger nånstans,..men hon läser inte här.

Tog hem en lagom stor kartong från jobbet idag. Alltså en använd som ändå skulle kastas. Där i tänkte jag lägga ett par presenter som liksom hör till varandra på något sätt, däribland de glittriga skorna jag nämnde igår. Vad kan det vaaara?

Ikväll gjorde jag och Emma kladdkakemuffins som vi redan nallat på lite. Vi gjorde dubbel sats men det ser inte ut som dubbel sats just nu när jag lade ner resten i en påse.

Nehepp, man kanske skulle knyta sig ändå, komma i säng i tid för en gångs skull. Imorgon friends…FREDAG!

 

Trött Tusse