Soft fredagskväll och tillbakablick

Åh, sköna fredag. Det är soft, lugnt och skönt. Vi skulle få främmande från Stockholm av min syrra med son och sällskap. Men det kom en febertopp i vägen, och så kan det bli. Tråkigt men vi får skjuta på det.

Vår lilla tjej blir 11 år på måndag. I helgen ska vi fira med tårta och presenter. Första fotot är från 2009 och hon är då 7 år och ska genomgå en stor operation, en bentransplantation från höften till käken. Det var en tuff tid med oro och smärta men resultatet för att laga käkspalten blev riktigt bra. Den sista stora nödvändiga operationen.

Idag har hon tandställning och tänderna har flyttat på sig otroligt snabbt. Innan hade en stor glugg i framkäken som nu är borta. Gluggen som hon fick då de var tvungna att dra ut hennes ena framtand med en fraktur i, efter fall från sparkcykel.

Det har varit många vändor med vår tappra tjej, hon har ramlat och slagit i mun och tänder ett otal gånger, tre stora operationer sedan hon var endast 4 mån gammal.

Det är sent nu men jag måste slå in presenterna, för imorgon är det innebandymatch för sonen så vi ska upp tidigt. Nu kör vi helg!

 

Emma 7 år
Inskrivningsdag Akademiska Uppsala

Emma 10 år

4 thoughts on “Soft fredagskväll och tillbakablick

  1. Det är på barnen, på hur de växer och blir större och större, som man blir varse att man själv också blir ett år äldre för varje gång det firas födelsedag… För några dagar sen fyllde ju vår ”minsting” 20 – och jag kan ju inte riktigt fatta att jag har blivit lika många år äldre sedan den dagen hon föddes!? 8-X Jag hade tänkt smita undan att fira min egen födelsedag igår, för jag tycker inte det är nåt att fira precis, men det var ett gäng gäster som mer eller mindre bjöd in sej själva – och det blev trevligt och bra på alla sätt och vis, så jag ska inte klaga! Mer än på det faktumet då att jag alltså har blivit ännu ett år äldre. <:-)

    Desto roligare att konstatera att alla Emmas tuffa operationer mm har gett så fint resultat!! :-)

Comments are closed.