Gillar

Slänger in lite inspiration från H&M. Kan inte annat än älska dessa sovrum!. Vill ha allt, nuuu. Men jag får väl krypa ner och drömma mig bort. Fast jag är nöjd ändå med våra sängkläder (klicka) just nu som jag hittade på rea hos H&M för ett tag sedan. De som jag länge trånade efter hade äntligen sjunkit i pris och jag slog till.

Idag hämtade jag i och för sig ut ett paket från H&M. Måste ju ge H&M 5 stjärnor för snabb leverans för en gångs skull. Beställde i helgen och fick paketet idag, onsdag! Annars kan ta det ta 1 – 2 veckor, eller så kan det försvinna också som det gjorde innan jul. Men det kom ju fram till slut, i sista minuten.

Nu hade jag ju beställt ett par glittriga basketskor till Emma som hon ska få i present…Schhh! Så det passade ju bra att det kom fram fort, hoppas bara att de passar då jag tänkte att hon skulle kunna ha dem till ett speciellt tillfälle…tog ju en större storlek,..hrm. Visar och berättar mer om det längre fram.

Nehepp,..måste knyta mig. Imorgon behöver jag handla hem lite grejer till tårtan Emma ska göra, marsipan önskas tydligen. Sen behövs lite ballonger och mera maaaat för vi får ju främmande från Sthlm också. Gonatten alla goa readers!

3 thoughts on “Gillar

  1. Your blog is beautiful! Jakarta doesn’t have H&M, so I can’t visit H&M home, but it’s been my dream to go there!!

Comments are closed.