Tant Grön och Tussesniff

Igår jobbade jag lördag och efter det åkte jag hem till kollegan.Vi besökte Tant Grön som har en massa fina grejer till hemmet, kläder, blommor och andra dekorationer. Ses på Instagram. En riktigt mysig affär med café, och till våren måste vi ta en fika där bestämde vi oss för.

Tusse kommer från kollegans hushåll så jag fick träffa Tusses mamma ”Bamse” igen. Hon har superfina ögon, alldeles gröna. Ses på Instagram.

Av kollegan fick jag en hylla från Ikea som de inte skulle ha kvar längre. När jag kom hem med den blev Tusse alldeles sniffgalen och strök runt den där hyllan lääänge och väl, slickade och sniffade. Antagligen kände han väl lukten av både sin mamma och de andra tre katterna som finns där. På kvällen somnade han till och med på hyllan. Under natten vaknade jag ett antal gånger av att han jama och jama. Vet inte varför, om det var för den kattdoftande hyllan eller något annat.

Men idag har han fortsatt att jama lite då och då, så nu har jag torkat av hyllan med lite städspray så får vi se om han lugnar ner sig.

 

2 thoughts on “Tant Grön och Tussesniff

  1. Vad fint du fått här inne då:-)!!

    Stackars Tusse…hoppas han sover bättre i natt…!

    Tack snälla för infon om printerest. Ska kolla in i morgon!! Låter spännande:-)

    Kram Cecce

Comments are closed.