Diverse från köket

Nu är det återigen ett sent inlägg men jag råkade visst somna inne hos Emma, hon ville ha lite sällskap. Men jag hade ju en bild klar innan det, så jag rasslar ner några rader lite snabbt här nu.

Denna årstid får man ta vara på de chanser man får att fotografera på dagtid när ljuset hjälper till. Så idag fotade jag lite i köket. Jag har ju en Samsung Galaxy S3 och köpte ett fodral på nätet som man kan använda som en plånbok också. Jag trodde inte jag skulle vänja mig vid den så fort som jag gjorde ändå, den är bra och skön att hålla i. Här ska ingen mobilskärm spricka igen i alla fall.

På bild ligger den på en svart bordstablett. Hålet ni ser i bordstabletten är ett hål gjort av Tusseliten för ett tag sedan. De andra bilderna är inget märkvärdigt alls heller. Bara en hylla i köket med diverse grejer på. I tygkorgen från H&M ligger det godis (!)…don´t tell. På brickan ligger det av någon anledning torkad lavendel från i somras. Den hade jag ju tänkt lägga i små doftpåsar som jag skulle sy. Och det har ju inte blivit av då som ni ser.

Det är ju sportlov för kidsen och William är hos kompisar och LAN:ar. Emma mår redan bättre så imorgon är det jobb igen.

Jo just det, jag har bytt tema… Är INTE nöjd, så jag kanske byter snart igen. Jag gillade det förra mycket bättre men det innehöll för många fel. Snyft!