Bieber fever

Söndag…mitt i februari. Det snöar, det blåser och det är kyligt. När ska det ta sluuut. Jag vill ha vååår. Är så trött på det här nu. Hur som helst. Låt oss koncentrera oss på lite roligare saker som komma skall.

Såg ni Mellon igår? Jag tyckte State of Drama var riktigt bra! Ska bli kul att få se dem i Friends Arena i mars. Det ska även bli kul att åka till Globen i april med Emma och se Justin Bieber. Mest för att det är en av hennes idoler och för att det bara är hon och jag som hittar på något. Jag tog lite foton på en del av det hon fick på sin födelsedag. Affischen sitter på väggen, knapparna sitter på väskan och skorna från H&M väntar in våren och den kommande konserten. Bieber fever!
(Lampan i hennes rum råkade bara komma med på bild).

Apropå fever så fick Emma feber igår och var väldigt hängig, frös och snurrig i huvudet som hon sa. Vi får se var det bär.