Sweet hearts

Gokväll på er rara! Denna sprudlande hjärtans dag. Har ni myst något? Jag fick visst en liten rosbukett idag av mannen. Luktade riktigt gott, så gott så till och med Tusse var tvungen att lukta lite. Kan ses på Instagram.

På jobbet åt vi semlor idag istället för i tisdags, och hemma åt vi lite choklad och chokladbollar. Det har blivit en hel del godsaker senaste tiden.

Letade fram en söt bild på Pinterest och vill tacka er söta som skriver några rader här. Må så gott!

 

Hearts for you

Source: paperpony.net via Ez on Pinterest

7 thoughts on “Sweet hearts

 1. Har aldrig förtsått hur printerest funkar. Får spnana in detta:-) Är det bilder man lägger upp eller?

  Har läst i fatt här inne nu. Ibland är jag en usel bloggvän. Förlåt. Hinner liksom inte med…

  Hoppas i alla fall att allt är bra! Tycks så:-))

  Kram Cecce

  1. Pinterest är som en bildbank full av inspiration där du sparar/pinnar både egna och andras bilder. Du gör egna boards/mappar där du har olika teman som t.ex ”kök” ”bakelser” eller vad som helst. Ibland kopierar jag koden till min blogg om jag har brist på egna bilder. Det som är bra är att man hittar ju den som ”äger” bilden och den personens hemsida/blogg.

 2. Chokladbollar är vår favorit :) Men här blev det semlor igen :)
  Tack fina för dina kommentarer hos mig… värmer!

  kram kram Malin
  Skrev jag att du har hittat grymma bilder på pinterest? Jag tänkte att jag skulle skriva det, men kommer inte ihåg om jag gjorde det *haha* Nåväl, jag säger det igen i så fall… porträttbilderna är bara sååå fina!

 3. Hej-Hej!

  Alla Hjärtans Dag passerade ganska så obemärkt här. Jag är inte alls mycket för att fira såna dagar, och inte mors- och farsdag heller. Knappt jag vill fira födelsedagar, så! ;-)

  Men om jag inte alldeles missminner mej så hade vi iallafall lite fika på kvällen den dagen – och att det fanns sån att tillgå berodde enbart på att det fanns lite kakor och bullar kvar i frysen från just min födelsedag som jag ”blev tvingad” att fira lite grann för en dryg vecka sen. Så inget ont som inte har nåt gott med sej!? :-D

  Trevlig helg på dej!!! :-)

Comments are closed.