Hipp hipp!

I helgen har vi firat Emma som ni redan vet. Men idag är dagen hon fyller 11 år. Så det blev lite sång i morse och kuvertöppning. Presenter, tårta och lek- och buslandet skedde i helgen. Vi gjorde tårta och hon dekorerade den själv. Vi sjöng ”Happy birthday” efter hennes eget önskemål och efter det åt vi tårtan och hon öppnade sina presenter.

Av morfar fick hon ett hårvårdsset som hon hade önskat sig. En hårtork, plattång och locktång. Av oss fick hon PC-spelet Sims 3 ”Husdjur”, en kattpysselbok, och…de där silverglittriga skorna låg i en låda med biljett till Justin Bieber! Iiiihhh!!..hade jag förväntat mig men det hördes inget iiiiih! Jag vet inte om hon blev chockad eller vad som hände. Konserten är i Globen den 24 april, så hon tyckte väl att det var lite långt fram i tiden. Hon ville åka typ nu. Kanske svårt att tänka sig in i situationen eller nåt. I lådan fanns även lite knappar och tattoos med Bieber-tema såklart, + en affisch.

 

3 thoughts on “Hipp hipp!

Comments are closed.