Likt spunnet socker

Hur var det nu…”tired parents and…Ja jösses här är vi alla supertrötta. Vad är det med den här sega februarimånaden! Var till tandläkaren idag jag. Lagade ett hål och en trasig tand på 20 min utan bedövning, inte illa. Dem lovade mig att strömmen inte skulle gå i hela huset som den gjorde sist, och om den nu skulle ha gjort det så har dem skaffat ficklampor som satt så fint på väggen.

Kommer hem, äter och däckar i fåtöljen framför brasan. Får upp värmen och slötittar på Pinterest. Somnar till, vaknar, somnar…slötittar på Bygglov och blir lite avundsjuk. I soffan sover mannen, Emma ser på Bygglov. Lite senare ser vi på Maria & Mindi vilket är lite kul tycker jag. I soffan sover nu William och Tusse, hur sött som helst. Ses på Instagram. William har LAN:at natten som var och gick tydligen inte och lade sig förrän på morgonkvisten. Ungar! Jaja, är det sportlov så är det.

Jag kommer att krypa ner nu. Bjuder på ett par vintriga foton med snöiga grenar, snö som hänger sig kvar likt spunnet socker.

2 thoughts on “Likt spunnet socker

Comments are closed.