Vård för vinterhy

Okeeej, senaste Glossy Box då? Ja än dimper de fina boxarna ner i brevlådan, jag har fått blodad tand och vill bara ha mer! I denna silvriga decemberbox fanns vård för vår torra vinterhy bland annat. I boxen fick man också två gratismånader på Viaplay.

 1. La Sultane De Saba Fransktillverkad lyxlotion med grönt te och ingefära. Tas snabbt upp av huden som de utlovar, och luktar fräscht! Provförpackningen är dock väldigt svåröppnad, nästan barnsäker, man kan ju hoppas att originalet inte är så.
  Innehåll: MMM
  Design: MM
 2. Anatomicals Coladoftande löddrande duschkräm. Luktar godis, gott och löddrar. Förpackningen/arna på Anatomicals är ganska trista enligt mig, men går säkert hem hos tonåringarna både vad gäller design och innehåll. Jag tror min dotter får använda den här, hon lär nog gilla den.
  Innehåll: MMM
  Design: M
 3. So Susan Triss i ögonskugga. Bruna nyanser fick jag, inte den färgen jag brukar använda. Är mer för svart/grått eller grönt. Inga penslar medföljer. Kanske ska gå igenom min profil på Glossy Box.
  Innehåll: MM
  Design: M
 4. ZOYA Ur den trendiga färgskalan fick jag ett illrött nagellack, hade gärna velat ha en annan färg. Gav bort den till min mamma i julklapp. Bra är dock att de tagit bort giftiga ämnen.
  Innehåll: Ej provat
  Design: M
 5. ACO Soft Bronze. Återfuktande och skyddande ansiktskräm. Innehåller vitaminB3, vitamin E. Ska utjämna hudtonen. Har ej använt denna än, men kommer garanterat att prova. Trevlig design.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMM

4 thoughts on “Vård för vinterhy

 1. Vilken härlig lyxkänsla :) Sånt behöver man ibland!

  *haha* du är ju för rolig… klart du ska kika in och se de små livet växa *Ler* Jo, de är ju bara ungar nu, men har växt 1/3 av sin längd sen vi fick hem dem för 1½ mån sedan. Beräknar att de är ca 3 ½ mån nu. Till sommaren får de ett större terrarium :) Och Nej!, vi odlar inte syrsor. Har hört att det är ganska besvärligt, utan köper dem och matar dem… tills de blir mat, vilket känns lite grymmt trots att de inte är så snygga *hihi*

  Tack för din gulliga kommentar, sitter fortfarande och ler :)

  kram kram Malin

Comments are closed.