Sena tankar

Jag har lite funderingar på min blogg. Saknar mina gamla headers jag brukar ha. Men jag har inte riktigt haft tiden till att knåpa ihop en ny. Tänkte även byta tema,..och jag ser också att mitt teckensnitt inte stämmer. Det som är extra irriterande är ju att min blogg absolut INTE ses bra i Explorer 8, så ni som läser sidan genom den webläsaren ser antagligen fotona som ihoptryckta. Men de går att klicka upp för större och då ses dem som de ska. Känner för lite förnyelse nu vad gäller bloggen, och kanske jag hinner med det till helgen mellan innebandymatch och annat som kanske dyker upp. Jag har ingen jobbhelg i alla fall så det är ju skönt.

Ikväll har jag glott på TV. Det var Mästerkocken och Svenska Hollywoodfruarna förstår ni, och det är kul att se. Vi har även varit till min pappa och fikat, han bjöd på fruktcoctail med vispgrädde, enkelt och gott. Nu börjar det bli sent så jag tänkte knyta mig, kanske läsa lite först. Så jag säger gonatten katten!

 

Livsnjutaren

4 thoughts on “Sena tankar

 1. I min Mac ser din sida jättefin ut.
  Jag behöver också fräscha upp min header, men kan omöjligt göra det själv.
  Hm…får väl se hur jag ska göra.

  Ha en fin onsdag!!

  Kram cecce

 2. Tröttsamt det där att bloggdesignen ser olika ut i olika webläsare… :-( Och inte fattar jag varför det gör det heller…? Men numera använder jag Google Chrome istället för Explorer, och här ser det bra ut. :-)

  Och hur som helst är det ju kul att man kan ändra och dona lite som man vill med lay outen och så där.

Comments are closed.