Under lugg

I morse vaknade jag av någon konstig anledning kl 05 och trodde att klockan var 07. Jag hade redan lyckats komma i både bh och jeansen när fick reda på det, och efter det åkte kläderna lika snabbt av igen och så somnade jag om bums. Inte konstigt att Tusse såg så trött ut också.

Kom hem efter jobb och resten av familjen drog iväg på innebandy. Jag passade på att plocka lite här hemma, men sedan kraschade jag i fåtöljen framför Mästerkocken.

Har lyckats byta ut min ett år gamla profilbild till en annan. Jag ser ju inte too happy ut under luggen där, men det kan inte hjälpas och det får duga så länge. Luggen för den delen, håller jag på att spara ut. Resten av håret har fått lite längd också, vet inte hur jag ska göra med det. Ej heller hur jag ska göra med färgen vid nästa frisörbesök, men det lär dröja för hon som klipper mig är mammaledig nu.

Sent sent hos oss nu. Har haft grym huvudvärk idag så jag måste nog knyta mig nu.

3 thoughts on “Under lugg

Comments are closed.