Kaveldun

Under min promenad ner till sjön i helgen som var tog jag ett par foton på kaveldun. Det snöade så där stilla och mysigt och jag tror nog att jag lyckades få med ett par snöflingor som dalar i sista fotot jag visar.

Mitt objektiv 85mm f/1.8 är riktigt bra, jag fullkomligt älskar det, om man nu kan älska ett objektiv. Släpper in bra med ljus! Och man kan få det så där mysigt suddigt där man vill ha det så. Dessa foton är tagna utan blixt i manuellt läge. Exponeringstid 1/500, f/1.8. I Photoshop har jag endast ökat på svärtan.

 

Foton tagna med Canon EOS 650d
EF85mm f/1.8 USM

3 thoughts on “Kaveldun

 1. Snygga bilder och snyggt motiv ;)
  Visst är det kul att ta med kameran på promenad… finns nästan alltid något att fota *ler*
  bloglovin, det har jag inte….än. Följer dig på bloggvy :)

  kram kram Malin

 2. Hej,
  Visst är det kul att slösurfa ibland. Det händer ju att man kan hitta något nytt man gillar (eller inte) ;-)
  Vilka fina bilder du har här på bloggen
  //Jeanette

Comments are closed.