Tusse trasselsudd

Tusse som vi köpte av min kollega har blivit ett halvår nu. Jag har fått ett gäng bilder och filmer på honom när han var liten. Så söt så man smälter. Filmerna är dock i liggande format så jag vet inte om det går att göra någon videosnutt av det. Jo, det går, men då får ni lägga huvudet på sned i sånt fall. Det är mycket bus i Tusse och det flyttas grejer hit och dit här om dagarna när vi inte är hemma. Några exempel på vad han gillar:

  • Gosedjur av olika slag
  • Garn
  • Puderborste
  • Hårband
  • Trasor och disksvampar

Ja det är säkert mer som jag inte kommer på just nu. Det mesta hamnar också på golvet bredvid matskålarna. Så där kan man alltså hitta lite allt möjligt när man kommer hem från jobbet. Skåda busen här nedan. Och lite längre ner ser ni honom som han ser ut precis just idag. Lååång med burrig svans.

6 mån