Djup förnöjdsam suck

God lördagskväll!

Idag var en soft dag. En dag som försvann i ett nafs också. Barnen har kompisar här och själv har jag typ sovit bort halva dagen, och resterande dagen gått runt här och småplockat lite i huset. Tecknat lite. Eldat lite…ja lite sånt vardagligt.

Ikväll har vi ätit kyckling med egengjord tzatziki och chilisås, mums! Nyss har jag jublat lite i tv-soffan framför V75. Vi brukar inte spela på hästarna men spelar ihop med min pappa ikväll. Fick 6 rätt ändå, men utdelningen var inte så där jättebra. Men ett par hundra kanske vi får dela på eller nåt.

Nu ska jag byta om till mysisar, se en film med ett glas rött och vindruvor. Efter det blir det till att lägga sig så jag orkar upp till jobbet imorgon. Yes, jobbar lite extra i helgen.

Kolla in detaljer nedan. Pinterest är min drog nu för tiden. Jag har sagt det förr, jag kan inte sluta scrolla där inne. Man totalfastnar, som i cement, som hypnotiserad. Söt théburk, söt pippiklämma och koppen, …alltså koppen med en hare på och svansen som handtag. Jag suckar djupt…

Hoppas ni alla har en mysig kväll!

5 thoughts on “Djup förnöjdsam suck

 1. Låter som en myskväll :)
  Pinterest är sååå kul!!!

  Men åååh, vilken underbart söt kattunge!!!

  hoppas du får en fin söndag.

  kram kram Malin

 2. oj vad svårt det var att hitta var jag skulle kommentera. Men så fint du har det! Ja pinterest är så kul att kika runt i. Måste fråga dig om din kamera jämfört med din förra. Är det stor skillnad mellan den du har nu och 1100d, vad är främsta skillnaden?
  kram Nilla

  1. Ja, jag vet att det är krångligt nu med att kommentera här, hoppas att jag får en lösning på det snart.
   Angående den främsta skillnaden mellan 1100d och 650d för just mig, var det maskinella ljudet. 1100d låter mycket mer än vad 650d gör. Den både känns plastig och låter plastig. Men den passar säkert många, men inte mig. Och det har stor betydelse vilket objektiv man väljer.

   Kort och gott så har 650d: låter mindre/mindre störande, lite större sensor (släpper in mer ljus), pekskärm och flip-out skärm (lite lyx).
   Ett inlägg då jag bytte till 650d: http://majamyra.se/?p=8570

   Hittade en sida med en jämförelse mellan de två http://versusio.com/se/canon-eos-1100d-vs-canon-eos-650d

Comments are closed.