Sieze the day…eller nåt

Goddag! Lördag så sant som det var sagt. Sieze the day! eller nåt…Jag sitter i alla fall och stirrar ut på all denna snö, snöflingorna singlar ner och till och med solen skiner minsann igenom lite. Det är så-å fint. Ett måste att gå ut med kameran skulle jag tro.

Det är också så att jag måste ta och teckna lite tror jag, nu när det börjar bli ljusare lite längre om dagarna så har jag ju liiite mera tid på mig. En kvart eller nåt. Behöver ju också städa vårt slott skinande rent. Men hur!! ska jag hinna med allt jag vill?

Hur ser det ut hos er idag?

En trött Sotis har vi här…

5 thoughts on “Sieze the day…eller nåt

  1. så fint du fått här inne!! Headern är ju jättefin!!

    Visst är det skönt att dagarna blivit lite längre! Några veckor till sedan börjar vi skymta våren och ljuset! Ska bli så skönt!!!

    Hoppas du haft en fin helg!!

    Kram Cecce

    1. Men tack, vad glad jag blir! Lite fix kvar har jag ju, men jag gillar verkligen det här temat och hoppas att jag löser det snart. Petig som jag är.

Comments are closed.