Bitande kallt

Vem är förvånad? Ja inte jag, och ingen annan heller för den delen. Sa jag att det var innebandymatch långväga i helgen? Typ på söndag..?…mmm just det. Men det visade sig att det var ju faktiskt på lördagen! Fattade ingenting när jag gick in på hemsidan på lördags kvällen för att kolla vilken tid vi skulle samlas. Då var matchen redan över för länge sedan. Okej, inte mycket att göra åt. (Fast vi var inte ensamma, det var en familj till som missuppfattat tiden, så det så). Men det blev träning i alla fall som idag då.

Under lördagen, eftersom vi trodde matchen var på söndan, så sov vi lagom länge på morgonen. Jag och dottern gick till pulkabacken och efter det tog vi en svängom upp till ängen/skogen. Riktigt fint ute nu med all snö. Det var bitande kallt i luften och kinderna blev snabbt röda.

Jag hann även med att besöka Bra & Begagnat ihop med min pappa. Länge sedan jag var på något sådant nu. Och jag hittade faktiskt lite som jag tänkte visa i ett annat inlägg.

Och! Jag har tecknat! Fantastico, bravissimo excellente…Inte klar än, den behöver ligga till sig. Vad har ni gjort denna helg med detta fantastiska krispigt bitiga kalla soliga väder?