Med musik i lurarna scrollar jag

Mina inlägg publiceras senare och senare har jag märkt. Jag antar att de flesta av er som kikar in här lär väl inte läsa det här förrän imorgon bitti. Och imorgon bitti är det onsdag den 23 januari. Måste ju skriva det tänkte jag eftersom datumen inte behagar fungera i detta temat för tillfället.

Just nu sitter jag och softar, poppar Spotify, ”Want Ya!” med Maja Ivarsson i lurarna. Nedanför mig snarkar Sotis i sin korg.

Tidigare ikväll var vi iväg till min pappa som behövde klippa sig, så jag hjälpte honom att klippa sig med trimmern. Han bjöd på nybakta bullar, mums! Han är pysslig han! Sedan provade vi skriva ut lite foton på fotopapper ur hans skrivare. Blev ganska bra även fast skrivaren verkar göra lite som den själv vill, t.ex verkar det himla svårt att få fotot mitt på fotopapperet, centrerat!

Men nu ska jag hitta lite fina ramar till dem, så ska det nog ordna sig. Något säger mig att jag kan rota fram ett par stycken som jag hittat på loppisar,..fast jag ser dem redan nu. De står lite överallt här i rummet. Projekt ”pryda en hel vägg med tavlor och annat” pågår fortfarande med andra ord.

Samsung S3 är fortfarande på reparation (byte av spräckt glas),..jag väntar och väntar som ett barn på julafton. Under tiden stillar jag min abstinens med att suga in alla fina foton på Pinterest via datorn istället. Vilken drog, jag KAN inte sluta titta…jag scrollar nog i sömnen snart.

Fotot jag pinnat från Pinterest får en ju att vilja krypa ner direkt. Kuddar! Fårskinn!

Over and out! 23:21…Zzz