Jo så att eeee

Måste ju informera att jag är utan mobil i cirka 1 – 2 veckor. Har lämnat in den via Telenorbutiken. Spräckte ju skärmen på min Samsung S3 på självaste julafton. Mycket mycket dumt och av detta har jag lärt mig att jag måste ha ett bättre skydd/fodral till den. Jag hoppas att det inte blir snordyrt att byta glaset nu bara så jag har råd med ett bättre skydd. Ja så därför blir det tyst på Instagram ett tag också. Man kan ju få lätt abstinens av detta.

Om någon har en Samsung och ett bra snyggt skydd/fodral som inte gör att det är så lätt att tappa mobilen så får ni gärna tipsa!

Sedan vill jag passa på att informera att det verkar som att det är ett känt fel på mitt nya tema, det här med att antal kommentarer ej syns, ej heller datum på inläggen, samt att det inte går att ändra länkfärg m.m m.m. Upptäckte också att Explorer 8 som vanligt inte gör min sida rättvisa och i och med detta tema så syns i och för sig fotona direkt som de ska, men däremot öppnas inte bildspelet. Jo så att eeeeee,..pust! Vore det inte för att jag gillar temat så mycket i övrigt så hade jag bytt direkt.

Men kommer det ingen lösning på problemet snart så får jag väl byta till något annat.

3 thoughts on “Jo så att eeee

 1. Nä… byt inte :) … eller ja, går det inte så ordna så går det inte :/ Din blogg är sååå snygg!!! Gollar verkligen stilen här!
  Tråkigt med telefonen!

  kram kram Malin

  1. Blushing!
   Tusen tack,vad glad jag blir. Jag hoppas att det löser sig snart, för jag trivs med det här temat.

 2. En Samsung har jag – men inget fodral… Så det är väl bara en tidsfråga innan jag också fördärvar den på nåt vis… <:-) Dottern och hennes kille har iPhones, och till dem finns det så fina fodral. Med plats för några bank-/kreditkort, körkort osv. Undrar om man kan hitta något liknande till Samsung-mobilerna??? Finns fodral som ser ut ungefär som plånböcker, men de blir klumpiga, tycker jag, för de har även dragkedja och myntfack…

Comments are closed.