En vissen och en pigg

Hej måndag! Efter ett par timmars arbete idag så ringde telefonen och det var bara att åka hem till en vissen Emma. Plockar upp en blek krake med magont. Ingen aning vad det kan vara. Hon har haft ont i magen tidigare, t.ex förra veckan men inte i helgen. Så imorgon ringer jag vårdcentralen. När det gäller magen kan det ju vara precis vad som helst.

När vi kom hem möts vi av detta. En pigg kisse har släpat denna stora filt igen halva huset, från vardagsrummet till köket vid katternas mathörna återigen. Där samlas alla prylar som han släpar runt på om dagarna. Han är ju för söt!

När Emma vilade i soffan framför en film passade jag på att plocka lite i huset, tvätta och sånt. Efter middagen crashade jag i soffan och tog en mikropaus. Sedan såg vi på Familjen Annorlunda som barnen tycker är kul. Fast jag tycker det är lite kul att se också. Nu blir det en film.

Vad har ni gjort denna måndagskväll?

 

One thought on “En vissen och en pigg

  1. Måndag vet du, det är alltid den låååååånga dagen för mig. Efter ca 10 timmars arbetsdag landar jag i fåtöljen med en fruktsallad och en sprakande brasa bredvid…..

Comments are closed.