Chilly bright

Från promenaden igår när jag var ledig. Skönt med lite frisk luft och vinden som bet i kinderna. Nere vid sjön var det isigt och väldigt fint.

 

Foton tagna med Canon EOS 650d
EF85mm f/1.8 USM

11 thoughts on “Chilly bright

    1. Du kommer fastna i Pinterest, som en stor bildbank eller hur man nu ska förklara det. Där pinnar du bilder som du gillar och inspireras av. Gör egna boards som de kallas med olika kategorier. Även egna bilder kan man ju pinna också. Om du går med i Pinterest så finns det förklaring där hur man går tillväga för att pinna.

    1. Ja, när man klickat upp en bild man gillar så kan man välja ”embed” och kopiera koden som kommer upp. Klistrar in den i sitt inlägg, och då följer länkningen med till dit där du hittade den. Samma när du pinnar någons bild så kan man alltid hitta den som äger rätten till bilden.

Comments are closed.