Soffsoft och röj

Idag är jag ledig, himla skönt! Vi softar samtidigt som vi försöker få lite gjort här hemma. Sonen ska möblera om sitt rum. Dottern mår lite halvkrasst och glor på film i sitt rum. Katterna röjer runt i röran och jag tänkte kasta ut julgranen och få bort lite julpynt. Men först en kort promenad!

 

5 thoughts on “Soffsoft och röj

  1. Vad STOR han har blivit, kattungen! 8-)

    Här har det inte varit tid för något softande idag – jag jagar ny frysbox, med högst tvivelaktig framgång… :-I Ena stället som säljer vitvaror i ”byn” hade stängt för inventering idag. Tack för det, lixom… Och de båda andra hade egentligen inget hemma som jag ville ha… Men jag kan nog inte vara så kräsen i det här fallet, så det får nog bli ett återbesök på den ena stället ikväll när maken har kommit hem från jobbet. Vi MÅSTE ju ha en ny NU!?! <:-X

    Hur går det med ommöbleringen??? :-)

  2. Vilka fina bilder!!

    Här försöker vi också få något gjort i ledigheten. Det går sådär:-) Känner mig trött och vill bara sitta i soffan och inte göra ett dugg. Snart är ledigheten över och det gäller ju att passa på!!

    Stor kram Cecce

Comments are closed.