Strömlöst

Enligt vår granne så har det kommit 46 cm snö idag!…46 cm! Och just idag råkade jag ut för något ganska så lustigt som fick mig att gapskratta.

Jag hade en tid hos tandläkaren och försökte skynda långsamt dit efter jobbet. Halt på motorvägen och de flesta åker ju snigelfart. Men skynda långsamt som sagt. Väl framme tar mannen över bilen och åker till apoteket och ber mig ringa när jag är klar. Jag kommer precis i tid till tandläkaren och får komma in direkt. Hej hej, lägger mig i stolen och så blir det precis BÄCKSVART! Och där gick strömmen i heeela huset, folktandvården, vårdcentralen och lite privata hus runt omkring. Nice!

Jag gapskratta och det gjorde tandläkaren också,…men vi väntade och väntade och tyckte till slut att vi får nog skjuta på den här lagningen till en annan gång. Hej hej,…och så blir jag lotsad genom korridorerna av tandsköterskan som har en ficklampa med sig.

Ute, snöar det fortfarande. Kallt! Ska ringa mannen,..och sätter igång min mobil igen som ju måste vara avstängd när man är där inne. ”Ange PIN-kod”..okej men den kan jag ju, tror jag. Slår in koden två gånger men det fungerar inte. Så jag började gå och kallt som f-n är det, snö i ögonen, i skorna och överallt. Tar skydd inne på Ica. Och vad gör jag nu…ser någon jag känner igen och ber snällt att få låna telefonen. Får tag på mannen och sen kan vi äntligen åka hem.

Senare upptäcker jag också att jag faktiskt hade knappat in rätt PIN-kod, ..men glömt trycka på OK. Tröttmössa!

3 thoughts on “Strömlöst

  1. HiHi så det kan bli….
    Här har det också kommit massor av snö. Jag tycker det är OK så länge vägarna är plogade men det har varit si och så med det senaste dagarna. Tur man har snälla grannar som kan knuffa på.

Comments are closed.