En lapp på vindrutan

Måndag! En måndag med -17 grader på morgonen. Kallt så in i…
Vi var aningen sena i år med att byta till vinterdäck på den nyare Volvon och hade åkt ett par dagar i den äldre Volvon. Det har hänt förut att jag glömmer mitt parkeringstillstånd i den andra bilen när vi byter tillbaka, och så gjorde jag också idag i vanlig ordning, och kommer inte på det förrän vi är nästan framme.

 

Tänkte att jag får väl skriva en lapp till vakten (igen) och sedan ringa. Letar länge efter en penna men hittar slutligen en i.a.f. och jag skriver:

GLÖMT ÅRSKORTET
RINGT VAKTEN 2012-12-03
(hjärta)

Ja, jag kladdade dit ett litet hjärta också för säkerhets skull. Kommer sedan upp till kontoret och ringer direkt till vakten,..upptaget…
Därefter en massa jobb jobb jobb, och ett dokument som lever sitt eget liv men det är en annan historia.
Klockan slår 16.10..dags att gå hem snart.
WTF! Jag glömde ju ringa till vakten igen efter att det var upptaget. Totalt glömt bort det.
Så jag ringer och förklarar med ljuvaste stämma om mitt dilemma.

Supernice vakt säger att hade han sett ett hjärta på lappen så hade han aldrig skrivit en p-bot…
och när jag kom ut till bilen så var det heller ingen p-bot där. Gr8! Även p-vakter har ett hjärta.
Eller så hade jag bara tur att han inte varit vid just min bil för dagen. För som han sa så kan han ju inte memorera över 800 bilar och minnas att just jag ”står på samma ruta i stort sett varje dag”…som jag så korkat sagt i hopp om att han skulle känna igen mig.

Och bilden är från juni i år och det är absolut inte -17 grader och vargakallt då men den får duga.