Snökoja sprider ljus

På vår framsida är det en stooor hög med snö till barnas förtjusning. Där har de byggt en snökoja med tre ingångar. Inuti den fick jag sedan bevittna en iordninggjord eldstad,..mmm jooo det brann det gjorde det. -Släck!…Ni får tända ljus istället.

Först kom jag på att i och för sig så hade det väl inte spridit sig speciellt långt, men vad säger neighbours när det brinner utanför grannhuset mitt i uppförsbacken i byn!…det går ju inte. Men nu däremot så sprider det sig ett behagligt sken ur snökojan för hundägare och andra som går förbi. Ja se våra kreativa kids.

 

5 thoughts on “Snökoja sprider ljus

  1. Ha-Ha! Vilken härlig idé! Antar att de hade tänkt övernatta i den också, när de fått upp lite värme med brasan!? :-) Hade de tänkt på att ta hål i taket ovanför elden?? Annars få du lära dem att man måste göra det, för om inte tar syret snabbt slut i kojan och då blir det lite (mycket!!) svårt för människor att andas där inne… 8-X

    Blev supermysigt med ljus istället!!! :-)

    1. Gulliga du, vad kul. Såg idag att denna kommentar hamnat i skräpposten, men nu är den på rätt ställe :)

Comments are closed.