Julstök

 

Lite  julstök

Som så många andra så har även vi julstökat lite. Jag jagar ikapp med klockan. Igår hittade jag granen efter att ha fått köa in till köpcentrumet från motorvägen. Ujuj, vilken kö! Så att granen var sned, tät, kal och 1,64 cm (som jag) gjorde inget. Vi behövde en gran!

Vi måste ha det mesta klart ikväll eftersom vi åker till huvudstaden imorgon. Vi ska fira jul borta i år och då blir det lite åka runt omkring. Men det ska bli trevligt och det ser jag fram emot.

Idag var jag hos frisören och blev lite fin i håret. Efter det åkte jag och en fjärdedel av Sverige till köpcentrumet. Där inhandlades de sista klapparna. Känns som att påsen håller på att snöras ihop, men inte riktigt än. Först ska klapparna slås in ikväll när nu kidsen behagar gå och lägga sig.

Ikväll bakade jag även en saffranskaka, en vanlig enkel saffranskaka från ett recept jag hittade på äggkartongen. Har även pratat med kattvakten som kommer ta hand om kissarna så de känner sig lite älskade. Tycker lite synd om katterna faktiskt som får vara ensamma ett par dagar. Men de ska få både tonfisk, kattmjölk och annat gott + en ny leksak som kompensation.

Jahapp, kära vänner som kikar in här och ger oss gulliga kommentarer. Det värmer och är jättekul när ni visar att ni varit här. Jag önskar verkligen alla en supertrevlig lugn och skön god jul! Jag kommer att finnas på Instagram om jag inte hinner med ett inlägg här på majamyra.

God Jul!!

5 thoughts on “Julstök

  1. Hoppas granen står ”grön och grann i stugan” även sen när ni kommer hem igen!? Om inte annat så har kanske katterna haft roliga dagar tillsammans med den!? ;-)

    Här har vi firat julen på hemmaplan, och bara förflyttat oss några kilometer hit eller dit. :-) Ungarna däremot har fått flänga omkring en del för att deras respektives familjer och släktingar också ska få se/träffa dem. Så hade man själv det en gång i tiden (åkte från det ena julbordet till det andra på julafton), och det var mest jobbigt så som jag minns det… <:-) Men är det jul så är det!!! :-D

    Idag tycker jag dock att det INTE är jul, även om det är annandagen… Men det har ju redan varit så många helgdagar, så nu får det faktiskt räcka!? :-)

    Ha det gott!!!

Comments are closed.