Långväga

Godmorgon! Idag uppe i tid för att åka på innebandymatch och det blir ett par mil att åka den här gången. Hoppas att vädret inte blir alltför halt eller snöigt.

Förra matchen var inte långväga utan hemmamatch. Den gången förlorade laget med ett mål efter en bra ledning. William fick ny uppgift i laget mot vad han är van vid. Han fick spela center istället för höger/vänster forward. Han har spelat center förut också men är mer van vid forward. Efter de första minuterna av matchen fick han slagskott rakt mot ögat, och som tur är har laget som policy att alla skall använda glasögon. Mitt på ögat så glasögonkanten skar in i kinden lite grann. Lite senare gjorde han ett ”backhand”-mål sägs det. Jag missade det oturligt nog eftersom jag stod troget i kiosken just då. Attans också!

Idag är det i alla fall bortamatch så jag ska ha mina ögon på honom så mycket som bara går! För jag är så glad att han spelar igen.