Det saknade paketet

När, nääär kommer mitt paket från H&M. Borttappat?! Det har liksom aldrig hänt förut, men händer naturligtvis nu när det absolut inte får hända. Juletider minsann…hrmpf! Vad kan ha hänt liksom. Jag får ett sms att jag har ett paket att hämta ut. Kommer dit och det är missing. Det måste ju ha kommit ur lastbilen/tåget/whatever in till utlämningsstället när man fått ett sms? Eller hur fungerar det rent praktiskt? Kanske det ramlat ur lastbilen/tåget/whatever?

Eller om det nu kommit in till utlämningsstället, var var var är den då liksom? Skumt, mycket skumt. Orkar inte tänka mer på det just nu. Men H&M borde ta hand om sina anställda i Kambodja bättre. När fick dem en löneförhöjning eller julklapp senast?

I väntan på mitt paket får jag väl surfa på lite mer varor från H&M. Tänk att det alltid är något jag fastnar för där.

 

H&M

4 thoughts on “Det saknade paketet

  1. Näää. Vilken otur!! Hoppas verkligen det kommer tillrätta så den tilltänkta kan få sin julklapp:-)

    Kram Cecce

  2. Men… Du får ju ingen avisering förrän paketet anlänt till utlämningsstället. Ngn har hämtat ut ditt paket?? O då måste du bevisa att det inte är du… Annars åker du på att betala det. Stället borde gjort en anmälan.

    1. Tänkte också så först, men som tur var så har det hittats. Fick ingen förklaring när jag hämtade ut det, tänkte inte på att fråga heller. Jag var så glad att mitt paket hade kommit :)

Comments are closed.