Julen kom…

Gokvällens! Och inte vilken kväll som helst, utan nyårskväll! Ni anar inte vad dagarna bara flyger förbi, jag står som på Route66 ni vet så där i ultrarapid och allt bara swoshar förbi mig. Där står jag som ett frågetecken och undrar var i hela friden tog julen vägen? Sån dålig koll som jag/vi hade denna jul har jag nog aldrig haft. Det blev helsnurrigt alltihopa.

Vi skulle fira jul i Stockholm, och gjorde så också men glömde en hel del hemma. Både klappar och hjärnan. Jag har varit väldigt trött också och måste nog medge att jag trodde faktiskt precis som jag tänkte, -att det löser sig i slutändan. Hrmpf! Eller hur att det gjorde.

Jag glömde som sagt julklappar hemma i garderoben, inte ens inslagna. Vi glömde bingolotterna vi hade köpt för uppesittarkvällen. Fick panikhandla en blomma som jag missat. Hos syrrans kille som bjöd på jullunch måste vi ha gått ut till bilen säkert tre gånger, glömde julklappar i bilen, och chokladasken till värden som inte fick den förrän vi nästan var på väg att gå, julklappen till min pappa låg kvar i bilen.

När vi var hos svärisarna satt barnen i godan ro och läste upp vem som skulle få klappar,..men det var inte så lätt för det stod nämligen inget på lapparna. -Okeeej, men vänta låt mig tänka nu…den här ääär till…?…och köttbullarna som vi gjorde säkert fjorton dagar innan jul de var kvar hemma hos vår vän som vi övernattade hos kvällen innan jul. Amen förstååår ni? Helsnurrigt! Och jag har säkert glömt att skriva något av det som jag glömt…

Jaja, så kan det gå men vi har haft det väldigt trevligt ändå i slutändan. Kul att få träffa släkt och vänner igen. Juldagen och annandag jul var vi kvar i Sthlm och vi var bland annat till Heron City i spelhallen och var på bio och såg filmen ”Ted”. Se den INTE. Låt särskilt inte dina småttingar se den, vuxenskämt så det bara exploderar om det.

Vi hann också med lite shopping och köa köa köaaat!

Tillägg: Jo, just det. Jag lyckades krascha glaset på min Samsung S3. Finemang!

Bjuder på ett litet collage så här på årets sista dag från julhelgen.

 

One thought on “Julen kom…

  1. Ha-Ha! Nu förstår jag vad du menade med ”snurrig jul”. Inte ri-i-i-iktigt så man vill att det ska bli kanske – fast bara man kan skratta åt fadäserna efteråt, så är det ju okej ändå! :-D

Comments are closed.