Kossa mu

Mamma mu kikar in. Hur har ni det ikväll? Kanske någon är proppmätt efter godsaker på fars dag?

Ja det är jag kan jag säga. Sonens påskbakelser räckte idag med som vi tog med oss till min pappa. Och även fast jag sa att han inte behövde köpa fika nu när sonen bakat, så hade han i alla fall köpt lite fruktcoctail med grädde. Ja, det går ju ner liksom…så det blir seeeen middag för oss ikväll. Ska försöka få till en biffstroganoff tänkte jag, med biff från highlanderköttet vi köpt. Så grymt gott med riktigt kött, och inte något köpt där det finns ett och annat insprutat.

Det är inte någon highlander jag fångat på bild men nån typ av nötkreatur är det i alla fall. Fotat från bilen på en kurvig landsväg i somras.

One thought on “Kossa mu

  1. Någon nötköttsleverantör har vi inte haft på massor av år, tyvärr, så det blir nästan aldrig att vi äter sånt. Men det går ju lika bra med älgkött! :-) Eller det FÅR göra det, iallafall… :-) Och på tal om får… Våra vänner som föder upp lamm till slakt ska inte slakta hemma i år (utan sälja samtliga direkt till nåt slakteri), och därmed blir det inget lammkött till oss – om vi inte vill ta omvägen via mataffären. Men det går lika bra med rådjur – eller vildsvin? Eller INTE… <:-I

    Det här senaste med oxfilén som i själva verket var färgat suggkött, det var väl nästan droppen alltså!? Man brukar ju säga att man får vad man betalar för, men nu får man tydligen inte ens det längre!? Hua… 8-X

Comments are closed.