Törstig kisse

Ikväll fick jag tokfnatt. Jag garva så tårarna rann och sminket sved i ögonen. En tokig katt fick igång mig. Jag står i köket och i vanlig ordning så hoppar Tusse upp på diskbänken för att dricka vatten så fort man spolar där. Jag tar ner honom, …och så springer han runt den så kallade köks-ön och hoppar upp igen lika fort.

Så ner med han igen och när han ska hoppa upp för tredje gången så tar han sats från en pall som han brukar, och missar preciiiis kanten och far ner med världens duns på en tom kartonglåda som står där. Jag ser honom i ögonvrån hur han först är på väg upp för att snabbt försvinna igen, och det såg ju hysteriskt roligt ut. Sen satt han där en lång stund och undrade väl antagligen vad som hände och varför jag garvade ihjäl mig. Stackars kisse.

På fotot är han knappt 3 månader och nykomling hos oss. Smyger runt i vår säng och busar. Kolla in svansen!

 

 

Tusse knappt 3 mån