Keep going

Nu när jag får en stund över på kvällen måste jag ju googla lite om hur Pinterest verkligen fungerar. Jag undrar t.ex fortfarande hur man pinnar sin egen bild. Här om dagen hittade jag någon video men det fanns inget ljud så jag hade lite svårt att hänga med i den…och nu kan jag inte ens hitta tillbaka till den.

Jo, sen så har jag tittat in hos er andra också och läst ikapp lite. Men jag får fortsätta en annan dag för jag har fortfarande cirka hundra inlägg kvar att gå igenom. Följer ju ett par bloggar liksom, och då drar det iväg rätt så snabbt.

Annars så fick jag svinont i ryggen ikväll. Om det har med vedkorgen, dammsugaren eller brist på muskler att göra vet jag inte,..jo troligtvis alla tre orsakerna.
Och! Glossy Box kom idag. Fem fina produkter, bland annat mascara! …går alltid åt liksom. Mer om det i ett annat inlägg.

Såee…på återseende!